Voordelen achteraf betalen met Billink, Klarna of Afterpay

Door de grote hoeveelheid webwinkels weet een klant vaak niet of het bedrijf betrouwbaar is of niet. Een mogelijkheid tot achteraf betalen neemt die gedachte bij de klant weg. Achteraf betalen kent meerdere voordelen:

 • 1. Gemak
  Achteraf betalen via Billink, Klarna of AfterPay zorgt voor gemak bij de klant. Het is bijvoorbeeld niet nodig om een betaalpas of reader in de buurt te hebben. De klant kan op elk moment en waar hij maar wilt een bestelling plaatsen, zonder op de financiële afhandeling te hoeven wachten.

 • 2. Het verlaagt risico’s
  Het uitleveren van producten, zonder te weten of het betaald wordt, is een vervelend risico voor de webwinkelier. De achteraf betaalprovider neemt deze risico’s over en kijkt of de klant kredietwaardig is. Als de controle een positieve uitslag geeft, kan de klant overgaan tot bestellen en achteraf pas betalen.

 • 3. Minder administratie
  Achteraf betaalproviders nemen de facturatie volledig over. Dat betekent dat zij het volledige debiteurenbeheer van de webwinkelier uit handen nemen. En dat scheelt een hoop papierwerk voor de webwinkelier.

 • 4. Omzetstijging
  Een van de beste voordelen van het aanbieden van achteraf betalen is de omzetstijging. Uit onderzoek van betaalprovider Billink blijkt dat webwinkeliers van een omzetgroei profiteren van ongeveer 18 tot 22%! Bovendien worden er gemiddeld 19,3% meer orders geplaatst.
Vergelijk Billink, Klarna en AfterPay